4-стаен „умен дом“ в комплекс Водолей, кв. Драгалевци

4-стаен "умен дом" в комплекс Водолей, кв. Драгалевци

DSC_5355_watermarked

Описание

Диана Хоумс предлага УМЕН ДОМ в комплекс Водолей, в кв. Драгалевци. Апартаментът се състои от дневна с кухня с трапезария, 3 самостоятелни спални, две бани с тоалетни и слънчева, южна тераса /20кв.м/ с невероятна панорамна гледка към Витоша!
Монтирана е система за умно управление на дома, осигуряваща отдалечен контрол върху осветлението, отоплението, електроуредите, видеонаблюдението и тентата на терасата, която е с двойно отваряне в края тип щора. Отопление – газ и ел.ток посредством монтирани във всяка стая климатици висок клас!
Към апартамента се продават: гараж с топла връзка със сградата с монтирана зарядна станция за трифазен ток – 16 кW за зареждането на ел.коли и две външни паркоместа, на обща цена от 80 000 Е.
Апартамента се продава изцяло обзаведен, оборудван с висок клас електроуреди!
Прозорците на скосените стени са Velux, като всеки един е с външна и вътрешна щора.
Ниска такса поддръжка на комплекса – 170 лв.

Сградата е с асансьор и отлични общи части.
Комплекс Водолей е от затворен тип – с контрол на достъпа, озеленен и поддържан двор. Разполага със СПА център и външен топъл басейн.

Районът е комуникативен, с изградена инфраструктура, бърз достъп до града и планината и в близост до големи хипермаркети.

Ако искате да притежавате този уникален апартамент в кв. Драгалевци, се свържете се с нас за да Ви го покажем в пълния му блясък!

Ет. 5/5; РЗП 192 кв.м

ЦЕНА € 515 000

Красимира Банкова

Консултант на недвижими имоти