РЕФЕРЕНЦИИ

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Казват, че най-добрата реклама е препоръката. Страница „Референции“ е създадена от нас с две цели: първата е да вдъхнем на своите клиенти доверие в качеството на услугите, които им предоставяме, а втората е чрез тази страница да благодарим на нашите клиенти, че са отделили време да дадат  обратна връзка за съвместната ни работа. Всички препоръки в страница референции са от наши клиенти свързани с нашата съвместна работа.

Симеон Ролев

Слънчево отношение, отзивчивост и търпение доведоха до много бързо намиране на апартамент в София, който наистина ми допадна като критерии и цена. Интензивният пазар не беше никаква пречка за професионализма на Диди.

Ивайло Цанев

As a real estate investor, Diana Homes made my job easy and flawless. Leveraging off their expertise, knowledge and vast network was of great benefit. They are super reliable, professional and honest. Would strongly recommend!

Марина Будинова

За мен беше истинско удоволствие да работя с  Диана, тя е изключителен професионалист. Ако все още не сте избрали своя консултант на недвижими имоти не се колебайте да изберете Диана тя е правилния човек за вас.

Ина Янкулова

Преди няколко месеца имах удоволствието да работя с брокер Диана Епитропова. До сега съм работила с много и различни хора, но с толкова коректна, отзивчива жена не се бях срещала. Очарована съм от нея и съм сигурна, че така се отнася с всички нейни клиенти. Желая и много бъдещи успехи, защото тя го заслужава.

Милен Пишимаров

Диана е страхотен професионалист. За нея това е нещо повече от работа, за нея това е кауза. Диана не се спира пред нищо за да защити интересите на своят клиент

Деян Добрев

Изключителен професионализъм, коректност, бърз и правилен избор на предпочитан имот и реализиране на сделки без всякакви усложнения...:)

Безкрайно сме благодарни на Диана, която успя в един от най-важните моменти от живота ни, изключително бързо да намери мечтаното ни жилище, да спази всичките ни изисквания, да договори най-добрите за нас условия и да ни съдейства за бързото изповядване на сделката, непосредствено преди да станем четирима.